Bosrit Leusden zondag 22 april

Bosrit bij Manege De Treekhoeve

We hebben dit  voorjaar weer een leuk uitje voor jullie gepland! Op zondag 22 april 2018 willen wij graag met jullie een gezellige middag naar manege de Treekhoeve in Leusden. Deze brief is bestemd  voor de leden en naaste familie leden.

De ruiters  die meegaan moeten in bezit zijn van cap en rijlaarzen en de 3 gangen kunnen beheersen.

 

Het programma is als volgt: Aankomst  om 12.00 uur, je dient zelf voor lunch te zorgen of je kan daar iets nuttigen. Je kan paarden/pony’s huren maar ook met je eigen paard rijden, wandelen en mennen. Er zijn  wandel  en menpaden vanaf de manege. De huurpaarden worden verdeeld onder de huurders. De huurpaarden mogen bij  eigen paarden . Er is 1 groep, zowel voor de huurders als eigen paarden  en het ligt aan  de grote van de groep of  er  1 of 2 begeleiders mee gaan.

De prijzen van het huren voor een rit van 2 uur:

Paard: €42,50

Pony : €32,00

De rit gaat sowieso onder begeleiding van de manege ook  voor eigen paarden.

 

 Ga je met eigen paard, dan ben je wel verplicht om € 15,00 te betalen voor de vergunning en de begeleiding dit geldt ook voor de menners.  Voor de huurders zit de vergunning bij de prijs er bij inbegrepen.

 

Na terug komst van de bosrit, kunnen we gebruik maken van een  pannenkoeken arrangement dit kost   € 10,00 p.p, bestaande uit 4 pannenkoeken (vers gebakken), u kunt ze zelf bedekken met suiker, stroop, Nutella  of iets dergelijks. Kosten drinken zijn ook voor eigen rekening zit niet bij de prijs in. Je kan ook zelf iets bestellen  van een broodje of een snack.

Ieder gaat met eigen vervoer mocht je geen vervoer hebben of iemand heeft een plekje over  laat dit dan weten misschien kunnen we iets regelen.  Vanaf de manege rijden  we  zo de bossen in, we hopen op mooi  weer en een gezellige dag op de Kreekhoeve.

 

Adres: Manege De Treekhoeve

             Waterlooweg 32

             3832 RX Leusden.

             Tel: 033 462 2020

 

Aanmelden en betalen kan tot 25 Maart door het bijgevoegde aanmeldformulier te mailen naar anjaverwaal@gmail.com  

Geld graag overmaken onder vermelding: 22 april uitje.

T.A.V.   De Lekruiters      Bankrekeningnummer: NL61RABO0335704123.

 

Vriendelijke groet,

namens het bestuur Anja Verwaal.

« Terug naar het overzicht