PSV de Lekruiters

Lesaanbod

Als vereniging bieden we lessen aan in verschillende disciplines en op verschillende niveaus. Op dit moment worden lessen gegeven in mennen, dressuur en springen aan kinderen en volwassenen. 

 

clubkampioenschappen

Activiteiten

Ben je lid van de vereniging? Dan kun je meedoen met allerlei leuke activiteiten. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn bijvoorbeeld een dagje uit naar Garderen, om daar van de omgeving en gezelligheid te genieten met en zonder paard. Maar ook de clubkampioenschappen dressuur en springen en voor de menners, vaardigheid en dressuur vallen hieronder.  

Irmgard Russner en Silvy Blokland vormen samen met ondersteuning van het bestuur de activiteiten commissie. 

Bestuur

Een vereniging zonder bestuur is nou eenmaal geen vereniging. Het bestuur zorgt er samen met de leden voor dat de vereniging een gezellige en veilige omgeving is voor het beoefenen van de sport en alle andere activiteiten. Het bestuur bestaat uit Jacky Scheer (voorzitter), Renate Nobel – Visser (penningmeester),  Nicole Verweij (secretaris), John van Beek (bestuurslid) en
Sarah Straver (bestuurslid).

De Lekruiters logo

F.A.Q.

Veel gestelde vragen over lessen

De lessen worden gegeven op de eigen accommodatie van de Lekruiters in Lekkerkerk. Het adres is Tiendweg Oost 13, 2941 BV Lekkerkerk.

Ja, om lessen te volgen moet je lid zijn van de vereniging. Je kunt wel een proefles meerijden. Neem daarvoor contact met ons op.

Ja de lessen gaan het hele jaar door. Wij beschikken over een goede all-weather buitenbak die 365 dagen per jaar kan worden gebruikt. 

Alleen als het heel slecht weer is, kan een les worden afgelast. Die beslissing wordt door de instructie in overleg met het bestuur genomen en via de betreffende whatsapp groep gecommuniceerd.

De dressuurlessen worden gegeven door Jacky Scheer en de springlessen door Remco van Abcoude. Voor het mennen is Hans Sumbrink de instructeur.